emadmax (02-04-15), Reza Eshraghi (02-04-15)
سلام دوست عزیز
جفت رمها رو روی اسلات های سفید بگذارید.
ولتاژ رمها رو روی 1.65 ولت قرار بدید.
اگر روی 2133 بالا نیومد، 2 تا حدس میشه زد.
یا رمها مشکل دارند، یا سیستم شما.
رمها رو روی یک سیستم دیگه تست بزنید، تا مطمئن بشید، اگر مشکل با رم باشه، رمها رو پس بفرستید، اگر نه که مشکل از سیستم شماست، حالا یا مادربرد نمیکشه، یا یک جای کار مشکل داره.
CPU: Intel Core i3 6300 @ 3.8 GHz------------- MOB: Asus Z170 Maximus VIII Hero Alpha
RAM: G.SKILL Trident Z 16GB @ 2933 CL14------ CASE: Corsair Graphit 760T
Monitor: Asus VX239H AH-IPS LED 23" F.HD----- ODD: Asus 24X DVD-RW
SSD 1: Plextor M8Pe 256G M.2 NVMe PCIE3- -----HDD: WD My Passport Ultra Premium 2TB
SSD 2: Samsung 850 Pro 256G SATA III----------FAN: 2 X Corsair AF140 Quiet Edition
SSD 3: Samsung 850 Pro 256G SATA III----------FAN: 2 X Noctua NF-A15 PWM
SSD 4: Corsair Force GT 60G (Cache)------------Printer: CANON i-SENSYS MF217 Wireless
PSU: Cooler Master V850 GOLD---------------- Mouse: Tt eSPORTS LEVEL 10M ADVANCED
Keyboard: Microsoft Side Winder X6-------------MAT: Razer Goliathus Speed Edition
Speaker: Creative GigaWorks T50 Wireless------- Headphones: Sennheiser MX375
emadmax (02-04-15), Reza Eshraghi (02-04-15)
ولتاژ 1.65 نداره ! یا 1.64 یــا 1.66 کدومشو بزنم!!!؟
چندان فرق نمی کنه به خاطر 0.01برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.64 تست کن . خدا کنه بخواد با این کار درست بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( در کل ولتاژ هرچه کمتر بهتر ! )
emadmax (02-04-15)
روی اسلاتها سفید هم زدم نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حس میکنم! یه چیزی توی مادربرد فعاله که نمیزاره ولتاژ و اعداد از استانداردی که هست بیشتر بشه! نه!
|
این مورد هم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی spd رو تنظیم میکنید
profile ddr voltage روی چند هست . روی 1.6 ست کنید .
profile vtt voltage هم روی 1.1
emadmax (02-04-15)
تایمینگ هم از روی رم دستی ست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
emadmax (02-04-15)
امید عزیز همه این موارد رو انجام دادم ...........
ممنون از همه . ببخشین و حلال کنین، خیلی اذیتتون کردم
AMD>INTEL (02-04-15)
تمام سعی من و دوستان این بود مشکل شما حل شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایمینگ رو هم اگر ست کردی . و command rate هم روی 2 گذاشتی ؟
ولتاژ profile رو هم تا 1.65 بالا ببر . vtt هم 1.1
اگر جواب نداد . رم رو حتما بفرست تهران عقیق رایانه برات تست کنند .
emadmax (02-04-15), M3RS4D 50062 (03-04-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره باید بفرستم .... فکر نکنم راه دیگه ای مونده باشه که انجام نداده باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
90% مشکل از رم هست . چون باید بتونه روی فرکانس 2133 بالا بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای بار آخر . یکبار clear cmos کن .
بعد xmp رو فعال کن .
اون تغییراتی که گفتم هم انجام بده شاید فرجی شد .
emadmax (02-04-15)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks